Workshops

Workshop Mentale Vaardigheden
Novak Djokovic bestempelde tennis onlangs als een mentaal spel: in de top is iedereen immers fit, en iedereen slaat geweldige forehands en backhands. Of iedereen in Nederland geweldige forehands en backhands slaat, durven wij niet te zeggen. Wel zijn we het er over eens dat tennis een spel is waarin mentale vaardigheden een belangrijke rol spelen.  Het liefst staan we vol zelfvertrouwen op de baan, hebben we gezonde wedstrijdspanning en laten we ons niet afleiden tijdens de wedstrijd. De realiteit is echter vaak anders. Het goede nieuws is dat deze mentale vaardigheden, net als de technische en tactische vaardigheden, door training zijn te ontwikkelen. 

&Tennis biedt workshops op maat over mentale vaardigheden aan voor tennisscholen en tennisverenigingen. Dit kan gaan over onderwerpen als concentratie, motivatie, omgaan met wedstijdspanning en zelfvertrouwen, afhankelijk van de wens van de klant en de doelgroep. Deze interactieve workshops bestaan (in overleg) vaak uit een theorie en op de baan gedeelte en bieden interessante inzichten en praktische tips over mentale vaardigheden in het tennis.  In principe zijn de workshops voor iedereen die geïnteresseerd is of behoefte heeft aan een workshop mentale vaardigheden binnen tennis. Denk bijvoorbeeld aan  selectie(jeugd) en themabijeenkomsten.

Heb je interesse in een interactieve workshop mentale vaardigheden of wil je meer informatie? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Overige vragen zijn ook van harte welkom!

Contactformulier

Naam

E-mailadres

Tekst
Foto's

1 2
3 4
5 6
7 8
9

Ervaring deelnemers

“Beste Yoran, ik wil je graag nog een compliment geven voor de fijne manier van werken,  je vakmanschap en inspiratie. Veel geleerd en het onderdeel mentaal meer handen en voeten hebben kunnen geven op de baan, maar zeker ook in mijn hoofd.”

"Hele goede cursus, waarbij Ik hoge verwachtingen had die wat mij betreft volledig zijn uitgekomen! Inspirerend, enthousiast en vakkundig geleid door Yoran Verschoor. Het handen en voeten kunnen geven aan het onderdeel mentaal, waarbij het theoretische naadloos overliep in de praktijk op de baan!”