&Tennis | Vanuit mentaal perspectief

&Tennis specialiseert zich in de mentale kant van tennis. Naast technische, tactische en fysieke aspecten krijgt elke tennisser en trainer te maken met de mentale aspecten van de sport. Heb jij wel eens last van spanning? Haal je in de wedstrijd niet altijd je trainingsniveau? Ben je wel eens afgeleid of gefrustreerd? Op www.entennis.nl vind je alles over concentratie, motivatie, spanning en zelfvertrouwen. Want die 2e service op 2-0 15-15 is toch dezelfde als die op 4-5 30-40? Of niet…?!

&Tennis geeft tennisliefhebbers de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de mentale aspecten die bij tennis komen kijken en deze te trainen! &Tennis geeft je informatie, voorbeelden en oefeningen. Kortom, &Tennis kijkt vanuit een mentaal perspectief en maakt mentale training praktisch en toepasbaar voor elke tennisser en trainer. Leer van toppers, kijk naar video’s en ontvang tips voor het verbeteren van je mentale vaardigheden!

&Tennis is opgericht door Honzik Pavel en Yoran Verschoor in samenwerking met ...daM Uitgeverij

  Auteurs

Yoran Verschoor

Yoran Verschoor

Yoran Verschoor MSc. is sociaal- en organisatiepsycholoog, sportpsycholoog VSPN® en tenniscoach (KNLTB A en B-licentie).
Lees meer

Honzik Pavel

Honzik Pavel

Honzik Pavel Msc. is docent van de KNLTB Tennisleraar-3 opleiding, sportpsycholoog en tenniscoach (KNLTB A, B en C-licentie).
Lees meer